• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

RESOLVED Dont work for posts from mobile WP application

Messages
5
Likes
0
Points
1
#1
When i made a post from mobile Word Press Aplication, it does not set Featured Image.
Later, if i run generation of Featured Images it set, but not always.
When i use classic editor, FI not set. When i use block editor, FI set.
Other plugins dont work to.
Can you help me?
 

Temyk

Developer & Support
Staff member
Messages
744
Likes
32
Points
28
#2
Hello.

The Wordpress mobile app works via the API and does not support most plugins. Our plugin only works in the browser.

The featured image is not set automatically when saving a post?
If there are posts for which this does not work, then I need the source code of one of these posts.
 
Messages
5
Likes
0
Points
1
#3
Ok, but f.e. Easy Watermark works and add a watermak on images, posted from WP application.


This is example of does not works:

Example1:
<img class="size-full" data-wpid="338" src="https://fixogram.ru/wp-content/uploads/2020/02/img_20200213_0755037392483968939032185-scaled.jpg" />

Example2:
<img class="size-full" data-wpid="329" src="https://fixogram.ru/wp-content/uploads/2020/02/img_20200213_0940095154622408708305282-scaled.jpg" /><img class="size-full" data-wpid="330" src="https://fixogram.ru/wp-content/uploads/2020/02/img_20200213_094011125619282520932539-scaled.jpg" /><img class="size-full" data-wpid="331" src="https://fixogram.ru/wp-content/uploads/2020/02/img_20200213_0940166559981483214380695-scaled.jpg" />


But this is ok:

Example 1:
<img class="size-full" data-wpid="332" src="https://fixogram.ru/wp-content/uploads/2020/02/img_20200213_09082775333464705678838-scaled.jpg" /><img class="size-full" data-wpid="333" src="https://fixogram.ru/wp-content/uploads/2020/02/img_20200213_0908068451205259810895808-scaled.jpg" /><img class="size-full" data-wpid="334" src="https://fixogram.ru/wp-content/uploads/2020/02/img_20200213_0907483805893483392853186-scaled.jpg" /><img class="wp-image-284 alignnone size-full" src="https://fixogram.ru/wp-content/uplo...02-13-09-02-40-001_com5247059996126220108.jpg" width="1080" height="2340" /><img class="wp-image-285 alignnone size-full" src="https://fixogram.ru/wp-content/uplo...02-13-09-02-45-336_com3840629912373540781.jpg" width="1080" height="2340" /><img class="size-full" data-wpid="337" src="https://fixogram.ru/wp-content/uplo...-02-13-09-02-51-872_com522247117195414403.jpg" />

Example 2:
<img class="size-full" src="https://fixogram.ru/wp-content/uploads/2020/02/img_20200212_1854461975720492378445866-scaled.jpg" data-wpid="313" />
 

Temyk

Developer & Support
Staff member
Messages
744
Likes
32
Points
28
#4
We fixed a bug with image search in the post text. The plugin will be updated on Monday.

The Easy Watermark plugin adds a watermark when uploading an image to the media library, not when saving a post.
 
Messages
5
Likes
0
Points
1
#5
Thank you for fix.
But plugin Cyr-To-Lat, which change russian permanent link to english letters works, even if i post from wp application for android.
May be you can look what hooks it use?
 

Temyk

Developer & Support
Staff member
Messages
744
Likes
32
Points
28
#6
We also managed to solve this problem. Update on Monday.
 
Messages
5
Likes
0
Points
1
#7
Install updated plugin. It works more better, but find owe critic bug: when i generate thumbnails for all post by button "Generate featured images", featured image generated not for all post. If then i open this post for edit and press "Update post", featured image install ok.
So, work with image in cicle not ideal. I try to run "Generate featured images" in second time, but in this case generated 0 images.
 

Temyk

Developer & Support
Staff member
Messages
744
Likes
32
Points
28
#8
Судя по вашему сайту, можно общаться по-русски.

Судя по вашему описанию проблемы, плагин просто не находит этот пост, поэтому не добавляет к нему картинку. При массовой генерации плагин ищет посты у которых не существует метаполя _thumbnail_id и skip_post_thumb. Возможно у этого поста было некорректно удалено изображение когда-то. Мы постараемся решить эту проблему
 
Messages
5
Likes
0
Points
1
#9
Судя по вашему сайту, можно общаться по-русски.

Судя по вашему описанию проблемы, плагин просто не находит этот пост, поэтому не добавляет к нему картинку. При массовой генерации плагин ищет посты у которых не существует метаполя _thumbnail_id и skip_post_thumb. Возможно у этого поста было некорректно удалено изображение когда-то. Мы постараемся решить эту проблему
У меня все посты с картинками (это типа инстаграмма). Судя по сообщениям в обработчике, он как раз находит все посты без FI, но не может сгенерировать изображения, потому что добавленных изображений в посты ноль:

Завершено! Обработано постов: 49
Добавлены изображения в посты: 0


Могу сделать вставку отладочного кода в плагин, если надо, чтобы он выводил отладочные сообщения, если скажете куда (сам программист, но не PHP). Где редактировать код плагина знаю.
 

Temyk

Developer & Support
Staff member
Messages
744
Likes
32
Points
28
#10
Это немного проясняет. Плагин ищет изображения в тексте поста, а потом пытается найти их в медиабиблиотеке. Скажите, https://fixogram.ru/wp-content/uploads/2020/02/img_20200213_0755037392483968939032185-scaled.jpg это изображение есть в вашей медиабиблиотеке?

В плане отладки, лучше дайте доступ в админку, чтобы я попробовал несколько вариантов. Можете прислать в личные сообщения здесь.