• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

RESOLVED Insert PHP code appears in Description column

Messages
5
Likes
0
Points
1
#1
Hi,

Since the plugin updated to Woody Snippets, all the code from my PHP snippets has been appearing in the description column of the snippets list.

I often use the PHP to echo HTML code, I don't know if that's relevant...

Thanks

-TOm
 

Temyk

Support team
Staff member
Messages
539
Likes
26
Points
28
#2
Hello.

Can you send a screenshot?
 

Temyk

Support team
Staff member
Messages
539
Likes
26
Points
28
#4
This is a conflict with some other plugin. Try disabling all plugins one by one to find this plugin. Let me know its name, I will try to help fix the problem.
 

Temyk

Support team
Staff member
Messages
539
Likes
26
Points
28
#6
Most likely it is a plugin that creates a custom post type
 

alexkovalev

Program developer
Staff member
Messages
231
Likes
17
Points
18
#7
Try checking the screen options for displaying snippets on the page. See this at the top of the snippet listing page.

1567677576781.png

Best regards, Alex
 
Messages
5
Likes
0
Points
1
#8
I tried disabling other plugins one by one and it didn't work :(.

For now I've just disabled the description column. More of a workaround than a fix though!
 
Messages
5
Likes
0
Points
1
#9
...now it looks like the page gets stuck in an infinite loop everything I access it...so it's totally unusable now!!

heeeelp!
 

alexkovalev

Program developer
Staff member
Messages
231
Likes
17
Points
18
#10
...now it looks like the page gets stuck in an infinite loop everything I access it...so it's totally unusable now!!

heeeelp!
If you can give access to your site, I could fix this problem. Please submit access through our support form:
Webcraftic other questions support | Webcraftic - plugins and wordpress themes

Unfortunately, I don’t yet understand the cause of the problem, so I can’t fix it. If I have more information, I will do it quickly.

Best regards, Alex
 

alexkovalev

Program developer
Staff member
Messages
231
Likes
17
Points
18
#11
I think I was able to fix the bug in the new version of the plugin 2.2.8

Try the new version, let me know about your research.

Best regards, Alex